En god forretningsmodel er essentiel for en virksomheds succes - men hvad findes der af muligheder, og hvordan vælger en virksomhed den rigtige?

Der kommer hele tiden nye måder at sælge varer og serviceydelser på, og som erhvervsfremmeaktører skal vi kende de nyeste tendenser, så virksomhederne får den bedst mulige inspiration og vejledning til at skabe endnu mere værdi.

Viden- og netværksdagen giver dig derfor et indblik i forskellige typer af forretningsmodeller, så du kan inspirere virksomheder til at tænke i nye baner. Gennem dagen får du desuden mulighed for selv at arbejde med udvikling af forretningsmodeller.

Dagens oplægsholdere
Stine Degnegaard er ph.d. og Director i Deloitte med ansvar for Deloittes nye implementeringsdesign "IDO - Impact from Day One". Stine er ekspert i nye forretningsmodeller og giver et overblik over de forskellige typer af forretningsmodeller og trends inden for området. Stine fortæller bl.a. om den gryende tendens til, at virksomheder i højere grad indgår i samskabelse på tværs og udviser samfundsengagement som en del af virksomhedens aktiviteter.

Samuel Brüning Larsen er lektor på DTU og præsenterer hovedpointerne i sin nyligt afsluttede ph.d. afhandling. Samuel har undersøgt, hvordan en virksomheds returvarer rent faktisk kan bidrage positivt til virksomhedens profit, hvis man håndterer dem optimalt - fx gennem gensalg af renoverede produkter og komponenter eller ved at erstatte nyproducerede komponenter med renoverede komponenter.

Fælles workshop
Før og efter de to oplæg arbejder du sammen med de andre deltagere på at udvikle en succesfuld forretningsmodel. Her arbejdes der med at omsætte viden fra oplæggene til typiske virksomheder i regionerne. Du får dermed både mulighed for at udforske nye perspektiver inden for forretningsudvikling og for at lære dine kollegaer i erhvervsfremmesystemet endnu bedre at kende.

Programmet afsluttes med frokost.

Tilmelding

Program - fredag 18.08.2017

8.30-9.00 Morgenmad

9.00-9.15 Velkommen & netværksøvelse
//Julie Pi, sekretariatsleder, Greater Copenhagen Academy

9.15-10.00 Workshop
Byg en forretningsmodel

10.00-10.45 Nye forretningsmodeller - overblik og trends
//Stine Degnegaard, ph.d. og Director i Deloitte

10.45-11.00 Pause

11.00-11.30 En forretningsmodel baseret på genanvendelse og cirkulær økonomi
//Samuel Brüning Larsen, lektor, ph.d., Afdelingen for Design, Maskin og Produktion, Danmarks Tekniske Universitet

11.30-12.00 Workshop
Byg en forretningsmodel

12.00-13.00 Frokost

Om stedet

Skjoldenæsholm
Skjoldenæsvej 106
4174 Jystrup

Skjoldenæsholm ligger midt på Sjælland omgivet af smuk natur. Stedets historie går næsten 400 år tilbage og ejes og drives i dag af 8. generation af Bruun de Neergaard familien. Herregården er renoveret med omtanke for den oprindelige stil, så glæd dig til en dag i smukke rammer!

Arrangementet er for dig...

der har virksomhedskontakt som en del af dit daglige arbejde og ønsker at blive endnu bedre til at understøtte virksomhedernes vækst. Arrangementet er gratis, men det er kun muligt at deltage, hvis du er omfattet af GCAs målgruppe. Læs mere her

Vidste du...

...at REG LAB har udgivet analysen Fremtidens industri i Danmark - her kan du bl.a. læse om Den industrielle stjerne, som viser fem fælles træk i succesfulde industrivirksomheders forretningsmodeller.
Læs hele analysen her

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om arrangementet, så ring til Laura Sophie Jantzen på 71 99 00 14.