Iværksættere er vigtige for samfundet - deres kreativitet og disruptive tilgang bringer nye innovative løsninger på markedet, og samtidig skaber de nye arbejdspladser. De seneste år har der været en stigning i antallet af nye virksomheder – særligt i Region Hovedstaden. Til gengæld har der været et fald i andelen af Gazelle virksomheder, som ellers i særdeles høj grad bidrager til produktivitetsudvikling i samfundet.

Viden- og netværksmødet sætter fokus på, hvordan vi som erhvervsfremmesystem bliver endnu bedre til at servicere de mange nye virksomheder, og hvordan vi bedst understøtter højvækstvirksomhederne.

Dagens oplægsholdere

På dagen møder du Mads Váczy Kragh, direktør i Væksthus Sjælland, som med udgangspunkt i Iværksætterbarometer 2017 tager en temperaturmåling på iværksætterlandskabet; hvem er iværksætterne i Region Hovedstaden og Region Sjælland?

Du møder også Simon Eklund, medstifter af Legal Desk, som fortæller om vejen fra idé til digital start-up med funding og voksende kundebase. Du hører om udfordringer og løsninger undervejs i et opstartsforløb, der også indeholdt omveje og bump.

Herefter fortæller kommunikationsansvarlig, Johan Vardrup, om Rainmaking Loft og de iværksættere, som har valgt at placere deres virksomhed på stedet. Du får her et indblik i tech-iværksætternes udfordringer og behov samt en introduktion til den digitale ressourceplatform The Hub.

Fælles workshop

Med udgangspunkt i de tre oplæg inviteres du til at deltage i en workshop, hvor vi sammen skal finde de bedste løsninger og services til regionernes iværksættere. Her deles viden om de eksisterende tilbud på tværs af regionenerne, og der brainstormes på eventuelle nye services, som kan understøtte iværksætternes vækst og succes.

Dagen afsluttes med frokost.

Tilmelding

Program - fredag 21.04.2017

8.30-9.00 Morgenmad

9.00-9.15 Velkommen
//Julie Pi, sekretariatsleder, Greater Copenhagen Academy

9.15-9.30 Deltagerpræsentationer ved bordene

9.30-10.00 Temperaturmåling på iværksætterlandskabet
//Mads Kragh, Direktør, Væksthus Sjælland

10.00-10.15 Pause

10.15-10.45 Case: Legal Desk – iværksættervejen
//Simon Eklund, medstifter, Legal Desk

10.45-11.15 Tech iværksætterne
//Johan Vardrup, kommunikationsansvarlig, Rainmaking Loft

11.15-12.00 Workshop
Hvordan servicerer vi iværksætterne bedst?

12.00-13.00 Frokost

Om stedet

Rainmaking Loft Copenhagen
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K

Viden- og netværksdagen afholdes på Rainmaking Loft, som er et kontorfællesskab for tech start-ups. Arrangementet foregår i flotte lyse omgivelser i det store loftrum. Glæd dig til en inspirerende dag fyldt med iværksætterånd!

Arrangementet er for dig...

der har virksomhedskontakt som en del af dit daglige arbejde og ønsker at blive endnu bedre til at understøtte virksomhedernes vækst. Arrangementet er gratis, men det er kun muligt at deltage, hvis du er omfattet af GCAs målgruppe. Læs mere her

Vidste du...

Siden 2011 har der været en markant stigning i antallet af personer under 25 år med CVR registrering.

Se mere statistik om iværksættere i Iværksætterindblikket