De skræddersyede kurser og seminarer giver dybdegående viden og kompetencer inden for valgfrie specifikke faglige områder. Målgruppen er offentlige medarbejdere med virksomhedskontakt, som ønsker mere viden om et bestemt område, som er væsentligt i forhold til det daglige arbejde.

 

Eksempel 1

Virksomhedsfokus - bliv bedre til at servicere virksomhederne

Kurset giver øget indsigt i kommunens erhvervsstrategi og i det paradigmeskifte, der sætter fokus på indlevelse i erhvervslivets kontekst og virksomhedernes realiteter. Deltagerne får viden om fx Vækstrejsen og procesfacilitering samt mulighed for selv at arbejde med en specifik udviklingsopgave. Forløbet kan tilrettelægges med 1 læringsdag og efterfølgende 1-4 uddannelsesdage.

Eksempel 2

Fokus og retning i organisationen -  gode resultater med bedre trivsel

En af de vigtigste forudsætninger for at skabe gode resultater og bedre trivsel er, at alle i organisationen kender deres bedste udgangspunkt; hvad man stræber efter og drives af, og hvad der skal til, for at man er bedst. Kurset giver ledelsesværktøjer til at motivere sig selv eller sine medarbejdere, så alle skaber bedre resultater, uden at det er på bekostning af menneskelige ressourcer.

Praktisk

Kurserne og seminarerne skræddersyes og koster 10.000-30.000 kr. pr. dag afhængigt af indhold og deltagerantal. Varigheden kan være 1/2 dag, flere dage eller længere forløb. GCA udvikler i samarbejde med jer det overordnede koncept og indhold, og vi booker eksterne undervisere og oplægsholdere samt står for udvikling og design af materialer.

Kontakt sekretariatet på 71 99 00 14, hvis du ønsker at høre mere.