En ny generation af iværksættere er på vej, som ændrer iværksætterlandskabet: de nye iværksættere arbejder på andre platforme end tidligere, og de anvender i højere grad fx bloggere, influencers og sociale medier til at komme ud i verden.

På Copenhagen School of Entrepreneurship, CBS’ center for praktisk iværksætteri for studerende, skal vi møde nogle af de nye iværksættere og høre mere om deres måde at lave virksomheder på.

Dagens oplægsholdere
Karina Rothoff Brix har gennem hele sin karriere skabt nye organisationer og tiltag indenfor iværksætteri og siden 2009 har hun skabt CBSs store center for praktisk iværksætteri, Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE). Karina trækker nogle tendenser frem omkring de nye iværksættere på baggrund af de mange hundrede virksomheder, som hun har været i kontakt med på CSE gennem de seneste knap 10 år. 

Vi har inviteret 3 nye iværksættere til at fortælle om deres forretningsmodel og vej til succes. Fælles for dem er, at de i høj grad bruger de sociale medier og digitale platforme som salgsstrategi, promovering og kapitaltiltrækning.

Fælles workshop
Med udgangspunkt i oplæggene inviteres du til at deltage i en workshop, hvor vi udforsker, hvordan vi i højere grad kan hjælpe denne type af nye iværksættere. Desuden fokusere vi på, hvordan vi på tværs af de tre regioner kan samarbejde eller inspirere hinanden. 

Efter programmet byder CSE på en let frokost.

Tilmelding

Arrangementet er en del af Interreg forprojektet "No wrong door".

Program - onsdag 04.04.2018

8.30-9.00 Kaffe & croissanter i CSEs lokaler

9.00 Velkommen
//Julie Pi, sekretariatsleder, Greater Copenhagen Academy

9.10 Præsentation af CSE
//Karina Rothoff Brix, direktør, CSE

Deltagerpræsentationer ved bordene

9.30-9.45 CSE's iværksættere
//Karina Rothoff Brix, direktør, CSE

9.45-10.45 De nye iværksættere
//3 forskellige iværksættere fortæller deres historie

10.45-11.00 Pause

11.00-12.00 Workshop
Hvordan kan vi hjælpe de nye iværksættere endnu bedre?

12.00 Let frokost

Om stedet

Vi starter med kaffe & croissanter på adressen:
Copenhagen School of Entrepreneurship
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg

-derefter går vi over i et andet lokale på CBS, hvor resten af programmet vil foregå.

CSE startede i 2007 som en del af CBS' strategiske fokus på at arbejde med Entreprenørskab og Innovation. Siden opstarten har der været over 90 nationaliteter igennem CSE, og i 2016 vandt stedet prisen som International Youth innovation Incubator. Glæd dig til en formiddag der summer af skaberkraft!

Arrangementet er for dig...

der har virksomhedskontakt som en del af dit daglige arbejde og ønsker at blive endnu bedre til at understøtte virksomhedernes vækst. Arrangementet er gratis, men det er kun muligt at deltage, hvis du er omfattet af GCAs målgruppe. Læs mere her

Vidste du...

...at flere og flere virksomheder vælger at være tilstede på de sociale medier, hvor de primært bruger platformene til at markedsføre deres produkter. Selvom det er svært at måle den direkte effekt af indsatsen har omkring halvdelen af danske SMV'er en profil på Facebook. Instagram, som er det hurtigst voksende sociale medie, har 1,7 mio. danske brugere og åbnede i 2015 op for, at virksomheder kan få annoncer og tilføje en "Køb Nu"-knap.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om arrangementet, så ring til Laura Sophie Jantzen på 71 99 00 14.